NK PCVN & PCVN CUP

De PCVN organiseert een tweetal Nederlands Kampioenschappen te weten het PCVN NK Compak Sporting en het PCVN NK Sporting (Parcours de Chasse). Deze wedstrijden van elk 100 duiven worden gehouden op een van de schietbanen van onze leden. Zij worden begeleid door professionele PCVN (Fitasc) scheidsrechters die je ook op internationale wedstrijden in het buitenland tegen kunt komen. Wij proberen ook ieder jaar scheidsrechter af te vaardigen naar een grote buitenlandse wedstrijd die op de Fitasc Kalender staat. www.fitasc.com

 

Het NK PCVN Compak Sporting wordt geschoten over 100 kleiduiven. De schutter met de hoogste score wint. Bij gelijke score moet er volgens de reglementen een shoot-off plaatsvinden. 

Het NK PCVN Compak Sporting wordt geschoten eveneens over 100 kleiduiven. De schutter met de hoogste score wint. Bij gelijke score moet er volgens de reglementen een shoot-off plaatsvinden. 

PCVN CUP in samenwerking met Kleiduivensport.nl

Naast de twee Nederlands Kampioenschappen zijn wij in 2023 begonnen met de zogeheten PCVN Cup met daarbij behorende Cup wedstrijden. Dit hebben wij in samenwerking met kleiduivensport.nl weten te organiseren. Het gemiddelde van meerdere wedstrijden wordt namelijk gebruikt om de Cup winnaar te bepalen. Jan Franke van Kleiduivensport.nl zijn wij daarvoor ook zeer erkentelijk omdat wij op die wijze op zeer transparante wijze een Cup kampioenschap kunnen aanbieden aan al onze schutters die via hun schietvereniging lid zijn.

Voor meer informatie over de Cup Kampioenschappen verwijzen wij jullie graag naar de volgende link. https://pcvn.kleiduivensport.nl/